Vi er finansieret af reklamer - Nogle af vores links er annoncørlinks og betragtes som reklamer.

Yousee Play

Indhold
Oprettelse
Pris/måned
Mindstepris

Yousee Play
10-40 Mixpoint Gratis Fra 299,-
Mindstepris baseret på Yousee Play
1.794,-
6 md. binding.
Læs mere

Med Yousee, kommer du aldrig til at gå glip af god underholdning. Om det er sport, dokumentarer eller serier, kan du altid sætte aftenen på pause. Tag en kop kaffe. Gør det, der nu skal gøres.

For med deres pause-funktion, kan du sætte det hele på pause og spole tilbage igen. Du vil aldrig gå glip af noget. Det betyder også, du altid kan gense noget.

3,7
Rated 3.7 out of 5
3.7 ud af 5 stjerner (baseret på 6 anmeldelser)
Fantastisk33%
Rigtig godt17%
Gennemsnitligt33%
Dårligt17%
Elendigt0%

Yousee TV kanaler

DR1, DR2, TV 2, Xee, TV3, Ramasjang, Folketinget, Svt1, Svt2, TV 4 Sverige, NRK1, ARD, ZDF, NDR, RTL, TV 2 Regional, youSee Infokanalen, youSee Ektrakanalen, youSee trailerkanalen, TV 2 Charlie, DK4, Paramount, DR Syn, TV 2 Zulu, TV 2 News, TV3 Plus, TV3 Puls, TV 2 Fri, TV3 Sport, TV3 Max, TV 2 Sport, TV 2 Sport X, Viasat Ultra HD, Viasat Golf, BBC Brit, MTV, National Geographic, Disney Channel, Disney XD, Cartoon Network, Nickelodeon, Disney Junior, Boomerang, Nick Jr., Cmore Hits, Cmore First, Cmore Stars, Cmore Series, Viasat Series, Viasat Film Premiere, Viasat Film Family, Viasat Film Action, Viasat Film Hits, Nat Geo Wild, BBC Earth, BBC World News, CNN

Træd ind i en digital verden, din stue

Vi kan ikke undgå det, der venter forude: digitaliseringen. Det kommer til at ske i alle verdens afkroge. Alt fra dit køleskab, levering af mad og selvfølgelig tv vil forsætte sin udvikling. Vi kan ikke stoppe den.
Yousee må siges at være digitaliseret. Inden vi kommer så langt, ved du så hvad digitaliseringen er? Her får du hvert fald vores version: det er at gøre livet nemmere gennem digitale genveje.

Et eksempel er Facebook. Du kan nemmere komme i kontakt med dine venner, blive underholdt og blive opdateret på nyheder. Her vil du aldrig gå glip af noget.

Det samme gælder hos Yousee. De har ikke udviklet Facebook, men inden for tv er det ligeså stort, vil vi påstå! Kunder hos dem, kan se og gense det fjersyn, de gik glip af eller ikke fik med. Og tirsdag aften, når dit ynglings-program kommer på, kan du have det som favorit, så du får en notifikation. Det må siges at være nemt. Og det må siges at være digitalisering på højt plan.

Derudover får du også adgang til YouseeTV, hvor du på din tablet, computer eller smartphone kan se dine programmer på farten eller kontoret – hvor end du vil!

Yousee tv pakker

I vores oversigt kan du se de aktuelle TV pakker fra Yousee. Klik videre ind på deres hjemmeside, for at se hvad den enkelte pakke præcist indeholder.

Yousee butikker

Du kan finde over 50 Yousee butikker. Hvis du tager i butikken, kan du afhente tv-boksen uden beregning. Ellers vil du skulle betale et symbolsk beløb.
Generelt er installationen ligetil. Tv-boksen skal bare sættes i tv-stikket, og så skal du gennemføre en installation på dit fjernsyn. Herefter får du adgang til de kanaler, du har bestilt og YouseeTV, hvor du kan leje og købe nyeste film og serier.

Anmeldelser af Yousee

Rated 5 out of 5
1. december 2022

Forstår ikke alt den hate. Det pissedyrt, men det er TV jo generelt! Men det spiller bare med yousee!

Jens
Rated 3 out of 5
2. september 2022

Alt for dyrt. Men virker fint.

Dorthe
Rated 2 out of 5
24. august 2022

Det er træls at der er så mange udfald, men nu har jeg fået tilkendt nye kanal nr. Det er bedre. Men skift selv kanaler kan jeg ikke, men betale det kan jeg. Håber snart at det bliver bedre. Ejvind

Ejvind
Rated 5 out of 5
25. juni 2017

Min anmeldelse er baseret på mine oplevelser med yousee, gennem en antenneforening. Kort sagt, så spiller det bare. Jeg ved godt at de fik lidt dårlig omtale ift. en nytårstale, men ellers kan jeg ikke huske at jeg har oplevet nedbrud. Kundeservice, osv, kan jeg ikke sige så meget om, da det er min antenneforening som varetager det. Men det virker altid, super udvalg af kanaler og prisen er god. (Godt være min antenneforening har forhandlet en fornuftig pris). Jeg har samme services som en almindelig kunde, altså mulighed for boks, nettv, osv. Jeg kan kun give dem 5 stjerner, da jeg ikke rigtigt har noget negativt at sige.

Jesper
Rated 3 out of 5
25. maj 2017

Vi oplever desværre af og til udfald hos Yousee. Signalet er ikke ret stabilt. Det er heldigvis kun af og til. Prisen er rimelig, men vi kunne godt ønske os lidt mere mulighed for at kunne lave egne pakker, uden at bruge alt for mange penge.

Anonymous

Del din mening om Yousee