Waoo

Produkt
Antal kanaler
Oprettelse
Pris/måned
Mindstepris

Waoo Flex TV
15
Mulighed for at tilkøbe / vælge kanaler
99,- 109,- 753,- Læs mere

Waoo Viasat lille
25
Mulighed for at tilkøbe / vælge kanaler
99,- 279,- 1773,- Læs mere

Waoo Viasat favorit
37
Mulighed for at tilkøbe / vælge kanaler
99,- 489,- 3033,- Læs mere

Waoo Viasat stor
63
Mulighed for at tilkøbe / vælge kanaler
99,- 649,- 2695,- Læs mere

waooWaoo er en af de nyere og lidt utraditionelle tv-udbydere. Det kan du takke ledelsen for. Deres baggrund ligger hos de store energiselskaber. Målet for dem er enkelt, de vil give dig en bedre digital oplevelse. Waoo er derfor med på beatet. Hvis der sker noget nyt, ved de hvad det er.

Virksomheden er lille, men alligevel mægtig stor. De samarbejder med fiberselskaber i hele Danmark og har faste aftaler med dem. Men de er ikke mange ansatte, hvis du sammenligner med Telenor og Telia.

Hos Waoo har du én mulighed: fibernet – og ikke andet. Det giver dig adgang til lynhurtigt internet og tv-forbindelse.

Kender du til Fibernet – det stærkeste netværk vi har

Fibernet er kraftigt. Og det vil aldrig løbe ud. Der er nok til alle, som de selv siger. Så hvis I er en stor familie, der vil se fjernsyn, streame, spille apps og surfe – på samme tid – er det perfekt. Ved det normale internet, vil det trække på hastigheden når i alle er på: I vil ikke have den hastighed, i betaler for. Så hvis du køber Waoo og får adgang til deres fibernet, vil det ikke ske for jer.

Prøv at lav en hastighedstest her: link

Se, hvad din nuværende hastighed er. Prøv nu at tænd dit tv, iPad, mobil, computer – alt elektronik, du kan gå på nettet med. Hvordan er din hastighed nu? Med stor sandsynlighed er din hastighed faldet! Dét sker ikke for fibernet. Lige meget hvor ihærdigt du prøver, vil det ikke ændre sig. Og det betyder altså, du får en sikker, stabil og holdbar tv-forbindelse.

Den stærke tv-forbindelse gør, at Waoo tilbyder dig 4k fjernsyn. Du har godt hørt om HD og FullHD, ikke? Når du ser 4k-opløsning er det 4x så godt!

Næsten alle kan få fibernet gennem Waoo. Leverandøren er dit lokale energiselskab. Du kan på Waoo’s hjemmeside se, hvilket energiselskab, du har i dit område.

Trådløs, 4k og fremtidens hjem

Hvis du vil være en del af det trådløse hjem, skal du starte hos Waoo.

Hvis du køber Waoo, bliver du en af de første, som træder ind i et hjem, der er forberedt på fremtiden, fordi du har en trådløs tv-boks. Ikke mange har sådan en.

Tv-boksen fra Waoo giver også adgang til deres system. Her er nem kan du se tekst-tv, radio, favorit-kanaler, leje af film og meget andet. Muligheder er derfor mægtig store. Så hvis du vil være en del af det fremtidige fjernsyn, er det Waoo, du skal vælge.

Desuden kan du se 4k – den ultimative film oplevelse. Intet vil være det samme, efter du har prøvet det. 4k opløsning er fremtiden. Hvorfor andre ikke fokusere på de, kan vi ikke vide. En ting er hvert fald sikkert: Waoo kan tilbyde dig det, fordi deres lynhurtige fibernet trækker det uden problemer.

Waoo tv pakker

Øverst på denne side, kan du se de enkelte pakker, som Waoo tilbyder.

Få en oversigt over hvad de enkelte tv pakker indeholder præcist, ved at klikke dig ind på deres hjemmeside.

Anmeldelser
Bo

Min oplevelse med Waoo baserer sig på hvad jeg oplevede for et års tid siden, så meget kan have ændret sig. Men jeg oplevede at det kørte stabilt, havde nogle fornuftige pakker, omend de ligger i den dyre ende. Sjældne gange oplevede vi udfald, men for det meste meget kortvarige af slagsen, medmindre det var meldt ud i forvejen.

Din vurdering

Waoo
Rated 4/5 based on 1 reviews
5 1