Vi er finansieret af reklamer - Nogle af vores links er annoncørlinks og betragtes som reklamer.

Boxer

Boxer er nu blevet en del af Norlys.

Boxer TV ændrede et helt markede.

Det er efterhånden et par år siden, at Boxer TV kom frem. Lanceringen skete med en helt særlig reklame. Du husker den nok. Det var ham animationsfiguren, der snakkede om de tv-kanaler, vi aldrig fik brugt!

Hvad du ikke ved, er, at Boxer var ejet af den svenske stat. På en måde ligesom TDC engang var. Det skal du tage som et kvalitetsstempel. Ingen andre tv-udbydere har den svenske stat i ryggen.

Indhold
Oprettelse
Pris/måned
Mindstepris

Norlys
14 til 42 kanaler Gratis Fra 249,-
Mindstepris baseret på deres Vælg 4 pakke.
498,-
2 md. binding.
Læs mere

Du kunne vælge de tv-kanaler du ville se

Boxer skilte sig ud fra mængden. Og det var nok også grunden til, at så mange danskere valgte dem, da de først kom frem.

Først og fremmest havde de ingen binding. En stor del teleselskaber, men bestemt også tv-udbydere bruger binding og andre metoder til at holde på dig, men ikke Boxer. De skjulte intet. Du kan melde fra, når du vil.

Hvis du var træt af tv-kanaler, du aldrig så, skulle du vælge Boxer. Mange bruger i øjeblikket penge på kanaler, de aldrig ser og måske slet ikke aner, at de har. Boxer tilbød dig, at du kan vælge nøjagtigt de kanaler, du ville se.

Så kan det godt være, at du halvere dit antal af tv-kanaler, men så har du kun det gode tilbage. Lidt ligesom når du kun spiser toppen af en drømmekage og efterladet dele af dejen tilbage.

Teknologien drev deres forretning

Boxer skilte sig ikke kun ud, med deres differentierede produkt. Teknologien, de brugte, gør også.

Det hele tog udgangspunkt i din beliggenhed. For når du bestilte Boxer Tv, skulle du have en antenne – i de fleste tilfælde. Men det var ikke sikkert. Hvis du boede i byer, hvor forbindelsen er god, kunne du måske nøjes med en tv-boks.

De samme muligheder er nu tilgængelig hos Norlys