Vi er finansieret af reklamer - Nogle af vores links er annoncørlinks og betragtes som reklamer.

Norlys TV

Indhold
Oprettelse
Pris/måned
Mindstepris

Norlys
14 til 42 kanaler Gratis Fra 249,-
Mindstepris baseret på deres Vælg 4 pakke.
498,-
2 md. binding.
Læs mere

Norlys TV er et godt bud, hvis du leder efter en stærk TV-udbyder med fleksible muligheder.

Det er en internetbaseret løsning, hvor du streamer via browser, mobilapp eller Apple TV.

De har dog også muligheden for at se TV-via antenne, hvor du får tilsendt antenne og TV-kort. Hvis du ikke har et TV-modul, kan det tilkøbes. Men den rene, internetbaserede løsning er selvfølgelig den smarteste og mest fleksible, hvis du ønsker at skifte løbende.

Norlys TV er lynhurtigt blevet en rigtig populær løsning, da det er en af de tjenester, hvor du. 100% kan sammensætte din TV-pakke efter behov. Du kan også vælge en komplet TV-pakke, som ved de andre udbydere.

Udover TV, så tilbyder Norlys også fiber og kabel bredbånd, EL og og naturgas. Det er med andre ord en virksomhed, som dækker bredt.

4,0
Rated 4 out of 5
4 ud af 5 stjerner (baseret på 1 anmeldelse)
Fantastisk0%
Rigtig godt100%
Gennemsnitligt0%
Dårligt0%
Elendigt0%

TV-pakker hos Norlys

Som udgangspunkt har Norlys 3 tv-pakker:

  • Vælg frit – Hvor du betaler en mindre basispris og kan tilkøbe/skræddersy lige efter behov.
  • Vælg selv 8 – Her kan du vælge mellem 8 kanaler og streamingtjenester, som er inkluderet i prisen, og tilkøbe ekstra kanaler.
  • Vælg alt – Som navnet antyder, så får du her den komplette samling af TV-kanaler og streamingtjenester.

I alle pakker er public service kanalerne inkluderet.

TV-kanaler hos Norlys

TV2 Play, Viaplay, Discovery plus, DR1, DR2, Ramasjang, ZDF, SVT1, NRK1, TV2, TV2 News, TV2 Charlie, TV2 Zulu, TV2 Sport, TV2 Fri, TV2 Sport X, Kanal 4, Kanal 5, 6´eren, Kanal 9, Tv3, Tv3 puls, Tv3 plus, Tv3 sport, Tv3 Max, See Eurosport 1, Eurosport 2, Discovery, Animal Planet, TLC, ID, DK4, VH1, Disney Channel, Disney Junior, Nickelodeon, National Geographic, Sport Live, Boomerang, Cartoon Network, CNN.

Gennemgang af TV-pakker:

Med Vælg, frit kan du betale en fast pris pr. måned for abonnement og public service kanaler, og herefter kan du tilkøbe de Tv-kanaler, du har behov for. Det kan hurtigt blive dyrt, hvis du vælger en masse kanaler, men det er en virkelig genial løsning for dig, som kun ser et lille udvalg af kanaler.

Med Vælg 8, får du mulighed for at vælge 8 kanaler eller streamingtjenester. Abonnementsprisen er noget højere end. vælg frit, men løsningen bliver billigere for dig, hvis du normalt ser 5-10 forskellige kanaler, især hvis det er nogle af dyrere kanaler som Tv3 plus.

Med Vælg alt, der får du alt. En masse TV-kanaler og streamingtjenester. Den er perfekt for dig, som ser et stort udvalg af kanaler og elsker at streame. Det er den dyreste løsning, men rammer ca. ind i prisniveauet ift. de andre udbyderes store løsninger.

Hvilken TV-pakke skal jeg vælge?

Det afhænger 100% af dine behov. Vi anbefaler, du går ind på hjemmesiden og prøver at eksperimentere lidt med at vælge de forskellige pakker og tilpasse dem til dit behov. Sammenlign priserne, og vælg selvfølgelig den løsning, som er billigst.

Anmeldelser af Norlys

Rated 4 out of 5
30. juli 2023

Fint men lidt dyrt

Troels

Del din mening om Norlys