Vi er finansieret af reklamer - Nogle af vores links er annoncørlinks og betragtes som reklamer.

Stofa

Ingen resultater fundet

Stofa har en historie, de færreste ved. For når man tænker på den ældste TV-udbydere, ville mange sige TDC. Det er også et godt bud, men du tager fejl. Stofa blev stiftet tilbage i 1959.

Stofa er en forkortelse for ”Store Fællesantenner”.

Timingen for stiftelse var god. Det var nemlig op gennem 60erne, 70erne og 80erne at folk fik tv’et ind i stuerne, som medførte at en masse antenneforeninger blev stiftet.

Den dag i dag har Stofa over 450.000 kunder. De mange kunder har tiltro til den solide tv-forbindelse. Og har senere hen også købt bredbånd.

3,8
Rated 3.8 out of 5
3.8 ud af 5 stjerner (baseret på 6 anmeldelser)
Fantastisk33%
Rigtig godt50%
Gennemsnitligt0%
Dårligt0%
Elendigt17%

Det vigtigste er miljøet

Stofa tager et ansvar. De ved hvordan udviklingen går. Flere og flere vil komme på nettet. Forbruget vil stige. Alt dette vil øge energiforbruget. Og der tager Stofa ansvar, på en måde, hvor de faktisk gør den forskel.

På deres hjemmeside kan du læse en lang tekst om, hvordan de har kølet deres datacentre ned. De bliver varme, når de kører på fuldt plus, og det øger energiforbruget endnu mere. Derfor udviklede de en løsning, så de kunne holde varmen nede og derfor også energiforbruget.

Unik service og teknik

Stofa går op i kundeservice, på den rigtige måde. Ikke på den falske måde, hvor man siger, man gør det, men i virkeligheden ikke har ressourcerne til det. Se bare på deres support. Den har åben fra 08 – 22.00 alle ugens 7 dage!

Det kan ske, at dit tv beklager sig, og du får problemer med det. Her kan du bare ringe til Stofa, så fortæller de, hvad du skal gøre.

Se tv, hvor du vil
Hver aften omkring kl 20.00 sker det uundgåelige i mange familier. Hvad skal vi se, spørger de. De ved det godt, men er uenige.

Kampen om fjernbetjeningen er ovre, hvis det står til Stofa.

De mener, vi skal se det, vi vil se. Så derfor har de lavet Stofa WebTV, hvor du kan se direkte fra computer, tablet eller smartphone.

I weekenden kan i nyde de mange film, som Stofa giver jer adgang til. De har de nyeste, men også de gamle film fra 90erne, med alle dine ynglings skuespillere. Alt det har de samlet ét sted: filmshoppen. Men de har mere at byde på. For Stofa samarbejder også med Viasat, den svenske gigant. Her får du unik adgang til filmarkivet på C-more. Ingen andre tv-udbydere kan prale af dét!

Og se TV, når du vil
Stress ikke dig selv over, at klokken nu er lidt i 9 og at din yndlingsserie begynder lige om lidt. Du når det alligevel ikke. Og det sker gang på gang, at man enten glemmer at slå om eller ikke når hjem i tide nok.

Dét problem kommer du aldrig ud for med Stofa.

Tag dig den tid, du har brug for. Læg dig i sofaen og slå benene op. Sæt kaffen over – du har tiden til det. Stofa sørger nemlig for, at du kan spole tilbage i programmerne. Så hvis du er gået glip af noget, kan du spole tilbage.

Stofa tv pakker

I vores oversigt øverst på denne side, kan du se de forskellige tv pakker fra Stofa. Klik videre ind til Stofas hjemmeside og se hvad den enkelte pakke præcist indeholder.

Stofa kanalliste

DR1, DR2, Ramasjang, TV 2, TV 2 Charlie, TV 2 Regional, Lokal TV, Ekstrakanalen, Stofa Kanalen, TV3, TV3 Puls, Kanal 4, Kanal 5, DK4, Paramount, Folketinget, NRK 1, NRK 2, Svt1, Svt2, TV4 Sverige, ARD, ZDF, NDR, RTL, Sat1, TV 2 News, TV 2 Zulu, TV 2 Fri, TV3 Plus, Kanal 6, Nickelodeon, Cartoon Network, Disney Channel, Discovery Channel, National Geographic, TLC, Xee, TV 2 Sport, TV3 Max, TV3 Sport, Canal 9, Eurosport 1, Eurosport 2, eSportsTV, Nick Jr., Boomerang, Disney Junior, Disney XD, MTV, VH1, Viasat Ultra HD, Viasat Golf, Viasat History, Viasat Nature, Viasat Explore, Nat Geo Wild, Animal Planet , ID, CNN

Anmeldelser af Stofa

Rated 4 out of 5
29. december 2023

Jeg savner kanalen MDR hvor der er gode udsendelser og musik, men er ellers godt tilfreds

Erik
Rated 5 out of 5
30. juli 2023

Fungerer perfekt! Ingen klager! (Andet end prisen er høj, men det er den jo på alle tv produkter)

Jannie
Rated 4 out of 5
3. november 2022

Alt er fint. Bortset fra prisen. Men det er jo et generelt brancheproblem.

Jens Jørgen S
Rated 4 out of 5
25. august 2022

God drift sikkerhed på tv pakkerne. Internetdelen har udfald af og til.

Kristoffer
Rated 5 out of 5
24. august 2022

Stofa spiller bare. Dyrt som alle andre tv udbydere, men det er jo en prioritering. Glad for jeg kan se sport på sekseren og nieren.

Søren

Del din mening om Stofa