Vi er finansieret af reklamer - Nogle af vores links er annoncørlinks og betragtes som reklamer.

Streamingtjenester

streaming-tjenester

Søg blandt alle de bedste streamingtjenester – og find den tjeneste som matcher dine behov. Vælg efter teknologi, pris og indhold. Få et hurtigt overblik over streamingmarkedet.

Der findes efterhånde en lang række streamingtjenester, der er tilgængelige i Danmark. Både gratis tjenester, som DR NU, men også udenlandske streamingtjenester som Netflix og HBO.

I denne oversigt, der samler vi alle de tilgængelige tjenester, så du kan finde lige den tjeneste der matcher dine behov. Du kan sortere efter en række parametre, som eksempelvis gratis prøvetid, indhold, mm.

TV-markedet ændre sig hastigt i disse år. Man kan selv vælge de kanaler man ønsker at se, eller kombinere ens tv-pakke med en streamingtjeneste, eller måske helt droppe tv-pakken og “nøjes” med streaming.

Især den ynge målgruppe har virkelig taget streaming til sig, mens den ældre del af befolkningen også langsomt at ved at tage teknologien til sig.

Hos TV-udbydere.dk, der prøver at hjælpe dig med at få et overblik over markedet, så du kan få overblikket og vælge lige den løsning, der matcher dine behov eller pengepung.

Abonnementbaseret streaming

Der findes efterhånden en del abonnementbaserede streamingtjenester i Danmark.

Især Netflix er kendt og elsket af mange, mens HBO Nordic også har taget et godt indhug i det danske marked. Andre streamingudbydere som ViaPlay og TV 2 Play er også i fremgang, så der findes noget til enhvers behov.

Netflix

Netflix er den tjeneste som har taget det største indtog i Danmark. I dag bruges tjenesten ugentligt af mere end hver fjerde dansker. Netflix er kendt for deres enorme udvalg af film og serier. F.eks. har de Breaking Bad, 24 timer, Klovn og andre stærke serier.

De har også haft kæmpe succes med deres egen produktion af serier, som eksempelvis Making a Murderer, Narcos og House of Cards.

Udover deres gode indhold, så er Netflix kendt for at være på forkant med teknologien. De har nok den bedste software på markedet og som nogen af de første, der tilbyder de 4K afspilning af noget af deres indhold.

HBO Nordic

HBO Max er for dig som elsker serier. De har kæmpe succes med deres egne produkter, som eksempelvis Game of Thrones, Vikings, Billions, True Detective, Sex and the City, mfl. Du kan vælge mellem over 150 serie, så der er nok at tage af.

Udover serier, så har HBO også et udvalg af film, som eksempelvis King Kong, The Bourne Identity, Watchmen og mange flere. Det er dog som sagt serier, som er deres store trækplaster.

HBO Max er nok den største konkurrent til Netflix pt.

ViaPlay

ViaPlay har markedets største udvalg af serier, blandt andet Viasats egne produktioner som Paradise Hotel, Familien fra Bryggen og Robinson Ekspeditionen. De har også et stort udvalg af film og også meget underholdning til børn.

Er du glad for reality serier, så er ViaPlay nok den stærkeste tjeneste.

TV2 Play

Er du glad for danskproduceret indhold, så er TV2 Play noget for dig. Her får du adgang til TV2 arkiv og kan se programmer fra kanaler som TV2 Zulu, Charlie og TV2 Sport. Du får adgang til mange af de mest populære programmer, som Badehotellet, Vild med Dans og Dicte.

C More

Er ikke så udbredt, men de har et stort udvalg af film (over 1000) og indholdet bliver løbende udvidet.

Derudover har de en række serier.

Discovery+

Hos Discovery + kan du se udvalgt indhold fra Discovery Networks, f.eks. fra Kanal 4, Kanal 5, 6´eren, TLC, Animal Plant, ID, 9´eren, Eurosport 1+2 og Discovery Channel.

Gratis streamingtjenester

Der findes gratis alternativer til Netflix, HBO og de andre store abonnementsbaserede løsninger.

Hvor du gratis og helt lovligt kan streame spændende indhold.

DR TV

DR tilbyder dig indhold fra deres arkiver. Det er en del af din medielicens og her kan du både se live TV, men også programmer fra DR kanalerne, som ligger tilgængelig i en periode efter at de har været vist på TV.

DR Bonanza

DR Bonanza er gamle programmer fra DR. Dyk ned i arkiverne og se klassikkere som Edderkoppen, Vladimir og Kennedy, Bamses Billedbog, Cirkeline, Busters Verden, Bryggeren og meget mere. Her er noget for enhver smag.

ViaFree

Viafree tilbyder løbende gratis TV fra Viasats udvalg. Det er reklamefinansieret og du kan se programmer som Dødbingende våben, Masterchef, Gordon Ramsays Hotelmaridt, mm.

Filmstriben

Bibliotekerne tilbyder også digital streaming, via deres tjeneste “Filmstriben”, hvor du kan se spillefilm, kortfilm og dokumentarer.

Filmcentralen / Danmark på film

Dyk ned i filmarkivets store samling af dokumentariske filmoptagelser fra perioden 1905 til 1965. Der ligger også en række nyere og ældre dokumentar og kortfilm.

Kun streaming eller som supplement til en tv-pakke?

Det afhænger af den enkeltes behov om man kan nøjes med en streamingtjeneste, eller om man også skal have en tv-pakke. Hvis du udelukkende ser serier, så vil du ofte kunne være dækket ind, udelukkende med streaming.

Ser du udelukkende en bestemt slags sport, så kan streaming ofte også være nok, men ved flere slags sportsgrene, der løber prisen streaming ofte op, da man ofte skal investere i flere udbydere, for at ramme alle ens behov.

Det kan være en god idé at sætte sig med en lommeregner og lave en udregning på de forskellige udgifter og ens behov. Måske er det billigst at streame sig til alt, måske er det den dyreste løsning.

Hvis du har begrænsede tv behov og mest er til streaming, så husk også at du har gratis adgang til DR´s kanaler via streaming.

Kort sagt, så er der fordele og ulemper ved streaming. Det er rart at man kan se serier og film, når man har tiden, at man ikke er låst af de programsatte tider. Man får også adgang til programmer som typisk ikke er tilgængelige i de danske tv-pakker. Det er dog ofte lidt mere besværligt at sætte tingene i gang. Man skal lige have startet startet sin anden enhed op, inden tv-billedet dukker op.

Chromecast – perfekt til streaming

Chromecast til streaming

Chromecast er genial for dig som gerne vil streame via tjenester som DR TV, Netflix, HBO, Viasat, mv, men som ikke har en enhed der understøtter afspilning af disse.

Med Chromecast kan du streame signalet fra din mobil, computer eller lignende – over til dit fjernsyn. På den måde, kan du hurtigt igangsætte lige den afspilning du ønsker.

Sidder du eksempelvis i sofaen og ønsker at se en film på Netflix, så skruer du blot om på den tv-indgang, hvor Chromecasten er sat til, derefter igangsætter du filmen via mobilen og så er du i gang med at se filmen. Ønsker du at pause eller skifte film, så gør du det blot via mobilen.