streaming-tjenesterSøg blandt alle de bedste streamingtjenester – og find den tjeneste som matcher dine behov. Vælg efter teknologi, pris og indhold. Få et hurtigt overblik over streamingmarkedet.

Der findes efterhånde en lang række streamingtjenester, der er tilgængelige i Danmark. Både gratis tjenester, som DR NU, men også udenlandske streamingtjenester som Netflix og HBO.

I denne oversigt, der samler vi alle de tilgængelige tjenester, så du kan finde lige den tjeneste der matcher dine behov. Du kan sortere efter en række parametre, som eksempelvis gratis prøvetid, indhold, mm.

TV-markedet ændre sig hastigt i disse år. Man kan selv vælge de kanaler man ønsker at se, eller kombinere ens tv-pakke med en streamingtjeneste, eller måske helt droppe tv-pakken og “nøjes” med streaming.

Især den ynge målgruppe har virkelig taget streaming til sig, mens den ældre del af befolkningen også langsomt at ved at tage teknologien til sig.

Hos TV-udbydere.dk, der prøver at hjælpe dig med at få et overblik over markedet, så du kan få overblikket og vælge lige den løsning, der matcher dine behov eller pengepung.

Find den rette streamingtjeneste

Produkt
Beskrivelse
Gratis prøveperiode
Minimum pris/måned
Bestil

Viaplay
Sport, film og serier 14 dage 99,- Gå til udbyder

C More
Film, serier og programmer 14 dage 99,- Gå til udbyder

Dplay
Programmer, serier og sport fra Discovery networks 1 måned 99,- Gå til udbyder

HBO Nordic
Primært serier 2 uger 99,- Gå til udbyder

Netflix
Film og serier 1 måned 79,- Gå til udbyder

SF Kids Play
Børnefilm og serier 1 måned 59,- Gå til udbyder

TV2 Play
TV2 programmer 1 måned 49,- Gå til udbyder

Hayu
Reality 1 måned 49,- Gå til udbyder

MinBio
Børnefilm og series 1 måned 39,- Gå til udbyder

DR TV
DR programmer Gå til udbyder

DR Bonanza
Drs arkiver Gå til udbyder

ViaFree
TV3 programmer og serier Gå til udbyder

Gratis streamingtjenester?

Ja, der findes en række streamingtjenester som er gratis at benytte, hvor du enten “betaler” via reklamer eller medielicensen. Men de fleste af de store tjenester tilbyder også en gratis prøveperiode, hvor du typisk i en måned kan prøve tjenesten og se om den er noget for dig.

Du skal oplyse dit kreditkortsinfo og dine adresseinfo, men det er 100% gratis, så længe du husker at afmelde inden perioden udløber. Det er en god måde at teste den enkelte tjeneste og se om den er noget for dig.

Abonnementbaseret streaming

Der findes efterhånden en del abonnementbaserede streamingtjenester i Danmark.

Især Netflix er kendt og elsket af mange, mens HBO Nordic også har taget et godt indhug i det danske marked. Andre streamingudbydere som ViaPlay og TV 2 Play er også i fremgang, så der findes noget til enhvers behov.

Netflix

Netflix er den tjeneste som har taget det største indtog i Danmark. I dag bruges tjenesten ugentligt af mere end hver fjerde dansker. Netflix er kendt for deres enorme udvalg af film og serier. F.eks. har de Breaking Bad, 24 timer, Klovn og andre stærke serier.

De har også haft kæmpe succes med deres egen produktion af serier, som eksempelvis Making a Murderer, Narcos og House of Cards.

Udover deres gode indhold, så er Netflix kendt for at være på forkant med teknologien. De har nok den bedste software på markedet og som nogen af de første, der tilbyder de 4K afspilning af noget af deres indhold.

HBO Nordic

HBO Nordic er for dig som elsker serier. De har kæmpe succes med deres egne produkter, som eksempelvis Game of Thrones, Vikings, Billions, True Detective, Sex and the City, mfl. Du kan vælge mellem over 150 serie, så der er nok at tage af.

Udover serier, så har HBO også et udvalg af film, som eksempelvis King Kong, The Bourne Identity, Watchmen og mange flere. Det er dog som sagt serier, som er deres store trækplaster.

HBO Nordic er nok den største konkurrent til Netflix pt.

MinBio

MinBio er en streamingtjenester som udelukkende henvender sig til børn. Her kan dine børn ubegrænset streame en lang række børnefilm og serier. Det er Nordisk Film som står bag tjenesten og alt indhold er med dansk tale.

Af eksempler på indhold, der kan der eksempelvis ses Far til fire, Min søsters børn, Rasmus Klump, Fragglerne, mm. Der er mere end 800 film og serier at vælge mellem, så der er indhold til mange hyggestunder med dine børn.

MinBio kan ses via iPhone/iPad, Android, Chromecast, Airplay og udvalgte smarttv. Derudover understøtter det også Apple TV, Playstation, mm.

ViaPlay

ViaPlay har markedets største udvalg af serier, blandt andet Viasats egne produktioner som Paradise Hotel, Familien fra Bryggen og Robinson Ekspeditionen. De har også et stort udvalg af film og også meget underholdning til børn.

Er du glad for reality serier, så er ViaPlay nok den stærkeste tjeneste.

TV2 Play

Er du glad for danskproduceret indhold, så er TV2 Play noget for dig. Her får du adgang til TV2 arkiv og kan se programmer fra kanaler som TV2 Zulu, Charlie og TV2 Sport. Du får adgang til mange af de mest populære programmer, som Badehotellet, Vild med Dans og Dicte.

C More

Er ikke så udbredt, men de har et stort udvalg af film (over 1000) og indholdet bliver løbende udvidet. Derudover har de en række serier.

Dplay

Hos Dplay kan du se udvalgt indhold fra Discovery Networks, f.eks. fra Kanal 4, Kanal 5, 6´eren, TLC, Animal Plant, ID, 9´eren, Eurosport 1+2 og Discovery Channel.

Gratis streamingtjenester

Der findes gratis alternativer til Netflix, HBO og de andre store abonnementsbaserede løsninger.

Hvor du gratis og helt lovligt kan streame spændende indhold.

DR TV

DR tilbyder dig indhold fra deres arkiver. Det er en del af din medielicens og her kan du både se live TV, men også programmer fra DR kanalerne, som ligger tilgængelig i en periode efter at de har været vist på TV.

DR Bonanza

DR Bonanza er gamle programmer fra DR. Dyk ned i arkiverne og se klassikkere som Edderkoppen, Vladimir og Kennedy, Bamses Billedbog, Cirkeline, Busters Verden, Bryggeren og meget mere. Her er noget for enhver smag.

ViaFree

Viafree tilbyder løbende gratis TV fra Viasats udvalg. Det er reklamefinansieret og du kan se programmer som Dødbingende våben, Masterchef, Gordon Ramsays Hotelmaridt, mm.

Filmstriben

Bibliotekerne tilbyder også digital streaming, via deres tjeneste “Filmstriben”, hvor du kan se spillefilm, kortfilm og dokumentarer.

Filmcentralen / Danmark på film

Dyk ned i filmarkivets store samling af dokumentariske filmoptagelser fra perioden 1905 til 1965. Der ligger også en række nyere og ældre dokumentar og kortfilm.

TV Pakker Find de bedste tv pakker på markedet

Find lige den tv pakke som passer til dine behov. Se vores store oversigt over de bedste tv pakker på markedet.

Lokale antenneforeninger Find en lokal tv udbyder

Vi vedligeholder også en oversigt over lokale antenneforeninger. Se den store liste her – følg linket herunder.

Kommer snart

Streaming tjenester Find de bedste streaming tjenester

Få en overblik over de forskellige streaming tjenester på markedet. Både gratis og betalingstjenester.

Find en god streaming tjeneste

Søg blandt alle de bedste streamingtjenester

Hvilken streamingtjeneste passer til dine behov?

Vi håber at vores sammenligningsfunktion kan hjælpe dig med at finde lige den tjeneste, som passer til dine behov. Det er svært præcist at sige hvilken som er skræddersyet til dine behov. Vi kan dog hjælpe dig i den rigtige retning.

Ved at bruge vores oversigt, kan du se hvilke tjenester der er at vælge mellem, du kan også sortere videre og få et overblik over tjenester som matcher dine interesser og din pengepung.

Kun streaming eller som supplement til en tv-pakke?

Det afhænger af den enkeltes behov om man kan nøjes med en streamingtjeneste, eller om man også skal have en tv-pakke. Hvis du udelukkende ser serier, så vil du ofte kunne være dækket ind, udelukkende med streaming.

Ser du udelukkende en bestemt slags sport, så kan streaming ofte også være nok, men ved flere slags sportsgrene, der løber prisen streaming ofte op, da man ofte skal investere i flere udbydere, for at ramme alle ens behov.

Det kan være en god idé at sætte sig med en lommeregner og lave en udregning på de forskellige udgifter og ens behov. Måske er det billigst at streame sig til alt, måske er det den dyreste løsning.

Hvis du har begrænsede tv behov og mest er til streaming, så husk også at du har gratis adgang til DR´s kanaler via streaming.

Kort sagt, så er der fordele og ulemper ved streaming. Det er rart at man kan se serier og film, når man har tiden, at man ikke er låst af de programsatte tider. Man får også adgang til programmer som typisk ikke er tilgængelige i de danske tv-pakker. Det er dog ofte lidt mere besværligt at sætte tingene i gang. Man skal lige have startet startet sin anden enhed op, inden tv-billedet dukker op.

Chromecast – perfekt til streaming

Chromecast til streamingChromecast er genial for dig som gerne vil streame via tjenester som DR TV, Netflix, HBO, Viasat, mv, men som ikke har en enhed der understøtter afspilning af disse.

Med Chromecast kan du streame signalet fra din mobil, computer eller lignende – over til dit fjernsyn. På den måde, kan du hurtigt igangsætte lige den afspilning du ønsker.

Sidder du eksempelvis i sofaen og ønsker at se en film på Netflix, så skruer du blot om på den tv-indgang, hvor Chromecasten er sat til, derefter igangsætter du filmen via mobilen og så er du i gang med at se filmen. Ønsker du at pause eller skifte film, så gør du det blot via mobilen.