Vi er finansieret af reklamer - Nogle af vores links er annoncørlinks og betragtes som reklamer.

Canal Digital

Opdatering: Canal Digital er nu blevet til Allente. 

Indhold
Oprettelse
Pris/måned
Mindstepris

Allente
21 til 47 kanaler Gratis Fra 429,-
Mindstepris baseret på deres Stream Basic pakke.
1494,-
Læs mere

Canal Digital blev grundlagt i 1997. Dengang slog Telenor, der er norske og en fransk tv-station sig sammen. De ville skabe en ny tv-udbyder. Hurtigt opnåede de en synergi og fik mange kunder. Nogle år senere købte Telenor hele selskabet, frodi det gik så godt. I dag ejer Telenor stadig selskabet, og det vil de blive ved med, lader det til.

Siden opløbet har Canal Digital altid ville være først. I 2005 var de først med HD-kanaler. Senere, i 2012, slog de sig sammen med Stofa, der købte en lille del af selskabet. Sammen står Stofa og Canal Digital stærkt. De er forberedt på fremtiden, og hvad den har at byde på. De mindre selskaber i Danmark vil blive udfordret de kommende år.

De glade kunder

… kræver kvalitet og kundeservice. Og bliver vægtet højt hos Canal Digital. Kvalitet handler om, at have en stabil og stærk forbindelse, men også meget mere end det. I dag ligger kvalitet sig langt mere op ad underholdning og at blive udfordret – så det gør Canal Digital for deres kunder. Underholdningen finder du i deres tv-pakker, der er en god kombination af sport, film og sjov. Men du vil også blive udfordret af hvad fremtiden byder. For hvem ved, hvad der venter forude? Forandring kan vi ikke undgå, sådan har det alle dage været. Derfor kan du hos Canal Digital altid være sikker på, at de står i udrustning fra top til tå, når fremtiden bryder frem.

Krigen mod Netflix og andre on-demand tjenester truer dem. Alle tv-udbydere er bange disse år – også Canal Digital. Spørgsmålet er bare hvem, der tør at træde ind i krigen og gøre noget. For et eller andet skal de gøre, ellers vil de miste dig som kunde – det ved de.

Du får tjenester med oveni aftalen

Canal Digital har udviklet deres egen play-tjeneste. Udvalget er ikke lige så bredt som Netflix, men det er derhenad. Her kan du se film, serier og dokumentarer, når du vil, når du har lyst og når du har tid. Det er helt op til dig.