Telia

Produkt
Antal kanaler
Oprettelse
Pris/måned
Mindstepris

Telia 4One
16
Mulighed for at tilkøbe / vælge kanaler
99,- 108,75,- Læs mere

Telia 4More
26
Mulighed for at tilkøbe / vælge kanaler
249,- 258,75,- Læs mere

Telia 4All
43
Mulighed for at tilkøbe / vælge kanaler
329,- 338,75,- Læs mere

teliaDet kommer til udtryk flere steder. Tag et kig på deres hjemmeside, og du vil se hvorfor. Tænk på deres reklamer, og du forstår hvorfor. De er smarte og moderne.

Denne position sætter visse krav til dem: de skal have en anderledes måde, at tilbyde TV på. Og tro os, når vi siger, at det har de skam. De holder deres løfte.

Oprindeligt er Telia en svensk virksomhed, der faktisk også er på den svenske børs. De har specielt markeret sig inden for telefoni, hvor de samarbejder med Telenor. Og derfor er Telia+Telenor et samarbejde, der gør dem til det selskab med allerflest telefonmaster i landet.

Telia driver en sundforretning. Det er en enorm virksomhed, der ikke kun er i Danmark. De er i hele norden. På den måde kan du forvente en del af kvaliteten. Set i samme lys, kan du måske også blive glemt og overset, fordi de har så mange kunder.

Telia tv kanaler

TV 2, DR1, DR2, Ramasjang, Kanal 5, TV 4 Sverige, RTL, ZDF, Svt1, Svt2, NRK1, TV 2 Norge, Paramount, Svt Barn Kanalen, TV 2 Regional, Folketinget, Kanal 4, Kanal 6, Canal 9, TV 2 Charlie, Discovery Channel, TV 2 News, TV 2 Sport X, TV 2 Zulu, TV 2 Sport, MTV, Cartoon Network, CNN, Discovery Science, FuelTV, Animal Planet, BBC Brit, BBC World News, Disney Channel, Nat Geo Wild, TLC, Nickelodeon, Outdoor Channel, VH1, History Channel, National Geographic, ID, TV 2 Fri

Fremtidens måde at se TV på

Telia fik ideen at lave en app inde i Apple TV’et. I denne applikation, får du adgang til de kanaler, du har bestilt. Det betyder ingen antenne, tv-boks eller lan-stik. Du skal blot have et Apple TV4, eller nyere og en internetforbindelse.

Applikationen minder meget om Netflix. I stedet for film og tv-serier, får du adgang til tv-kanaler live.

Forestil dig, at næste gang, du tænder dit fjernsyn, vil du gå ind på Apple TV, gå ned i oversigten og vælge ”Telia TV”. Herefter får du vist din fulde tv-oversigt. Nu, er det bare op til dig, at vælge hvad du vil se.

Tro ikke, at det er besværligt eller svært. At bruge Apple TV kan meget vel blive fremtiden. Vi kan ikke se, hvad der venter forude, men hvis det står til Apple, tror du så ikke at deres Apple TV er en stor del af fremtiden?

Telia tv pakker

Du kan vælge mellem 3 pakker. En lille, mellem og stor – ligesom de fleste tv-udbydere har. Se de enkelte pakker øverst på siden, eller klik dig ind på Telias hjemmeside og se de enkelte pakker detaljeret.

De store besparelser

Telia sælger også mobilabonnementer og bredbånd. Det giver dig nogle nye muligheder. For hvis du tænker dig om, kan du spare endnu flere penge.

Telia er moderne og smarte, som du nu ved. De har en anderledes måde at præsentere tv på, med deres opkobling til Apple TV. Og du kan forvente samme moderne, innovative løsninger på bredbånd og mobil-fronten.

Hvis du sammenlægger alt: bredbånd, mobil og tv hos Telia, kan du få nogle gode besparelser. Specielt inden for mobil, hvor I kan samle hele familiens abonnementer og spare penge herved.

Din vurdering