Yousee

Hjem » Yousee

Yousee TV pakker og anmeldelser

Produkt
Antal kanaler
Oprettelse
Pris/måned
Mindstepris
Bestil

Yousee Grundpakke
26
599,- 289,- 2432,- Gå til udbyder

Yousee Grundpakke + 10 Point
26
Tilkøb kanaler og streaming for point
599,- 469,- 2612,- Gå til udbyder

Yousee Grundpakke + 20 Point
26
Tilkøb kanaler og streaming for point
519,- 1964,- Gå til udbyder

Yousee Grundpakke + 36 Point
26
Tilkøb kanaler og streaming for point
599,- 569,- 2712,- Gå til udbyder

yousee
De sagde undskyld d. 1 januar 2017, for det fatale, der bare ikke må ske nytårsaften: deres forbindelse gik. Alle danske hjem, der havde Yousee kunne slet ikke se dronningens nytårstale. Set bort fra det, så undskylder Yousee ikke for meget. Det har de heller ikke grund til.

Med Yousee, kommer du aldrig til at gå glip af god underholdning. Om det er sport, dokumentarer eller serier, kan du altid sætte aftenen på pause. Tag en kop kaffe. Gør det, der nu skal gøres. For med deres pause-funktion, kan du sætte det hele på pause og spole tilbage igen. Du vil aldrig gå glip af noget. Det betyder også, du altid kan gense noget. Alt fra et overdådigt mål i en fodboldkamp til opskriften i ”Bagedysten” kan du se og gense.

Yousee TV kanaler

DR1, DR2, DR3, DR K, DR Ramasjang, DR Ultra, TV2, TV2 Charlie, TV2 regional TV, Regional-tv, DK4, TV fra Folketinget, ZDF, ARD, TV2 Norge, RTL, NDR, Svt1, Svt2, TV4, National Geographic Channel, Discovery Channel, TV2 Fri, TV3, 3 Puls, Kanal 4, Kanal 5, ID Discovery, Disney Channel, Disney Junior, Disney XD, Nickelodeon, Cartoon Network, Boomerang, MTV, VH1, TNT, TCM, TLC, CNN, Animal Planet, NAT GEO Wild, NAT GEO People, Comedy Central, TV3+, TV3 Sport 1, TV2 News, 6’eren, Canal9, Eurosport, Eurosport 2, BBC World News, BBC Brit, BBC Earth, Viasat Film Premiere, Viasat Film Hits, Viasat Film Family, Viasat Film Action, Viasat Series, Viasat Film Golf, Viasat Explore, Viasat History, Viasat Nature, TV2 Zulu, TV2 Sport, TV3 Sport 2, Playboy TV

Træd ind i en digital verden, din stue

Vi kan ikke undgå det, der venter forude: digitaliseringen. Det kommer til at ske i alle verdens afkroge. Alt fra dit køleskab, levering af mad og selvfølgelig tv vil forsætte sin udvikling. Vi kan ikke stoppe den.
Yousee må siges at være digitaliseret. Inden vi kommer så langt, ved du så hvad digitaliseringen er? Her får du hvert fald vores version: det er at gøre livet nemmere gennem digitale genveje.

Et eksempel er Facebook. Du kan nemmere komme i kontakt med dine venner, blive underholdt og blive opdateret på nyheder. Her vil du aldrig gå glip af noget.

Det samme gælder hos Yousee. De har ikke udviklet Facebook, men inden for tv er det ligeså stort, vil vi påstå! Kunder hos dem, kan se og gense det fjersyn, de gik glip af eller ikke fik med. Og tirsdag aften, når dit ynglings-program kommer på, kan du have det som favorit, så du får en notifikation. Det må siges at være nemt. Og det må siges at være digitalisering på højt plan.

Det hele gemmer sig i en lille boks

En lille firkantet og sort boks holder på magien. Den sørger for, du kan alt det, vi nævner ovenfor.

Derudover får du også adgang til YouseeTV, hvor du på din tablet, computer eller smartphone kan se dine programmer på farten eller kontoret – hvor end du vil!

Yousee tv pakker

I vores oversigt kan du se de aktuelle TV pakker fra Yousee. Klik videre ind på deres hjemmeside, for at se hvad den enkelte pakke præcist indeholder.

Yousee butikker

Du kan finde over 50 Yousee butikker. Hvis du tager i butikken, kan du afhente tv-boksen uden beregning. Ellers vil du skulle betale et symbolsk beløb.
Generelt er installationen ligetil. Tv-boksen skal bare sættes i tv-stikket, og så skal du gennemføre en installation på dit fjernsyn. Herefter får du adgang til de kanaler, du har bestilt og YouseeTV, hvor du kan leje og købe nyeste film og serier.

Yousee anmeldelser

Anmeldelser
Bo

Vi oplever desværre af og til udfald hos Yousee. Signalet er ikke ret stabilt. Det er heldigvis kun af og til. Prisen er rimelig, men vi kunne godt ønske os lidt mere mulighed for at kunne lave egne pakker, uden at bruge alt for mange penge.

Jeppe Nielsen

Yousee er super. Dog synes jeg at deres pakker kunne være lidt mere fleksible. Kigger man på prisen synes jeg dog at de er konkurrencedygtige med alle jeg har undersøgt.

Jesper

Min anmeldelse er baseret på mine oplevelser med yousee, gennem en antenneforening. Kort sagt, så spiller det bare. Jeg ved godt at de fik lidt dårlig omtale ift. en nytårstale, men ellers kan jeg ikke huske at jeg har oplevet nedbrud. Kundeservice, osv, kan jeg ikke sige så meget om, da det er min antenneforening som varetager det. Men det virker altid, super udvalg af kanaler og prisen er god. (Godt være min antenneforening har forhandlet en fornuftig pris). Jeg har samme services som en almindelig kunde, altså mulighed for boks, nettv, osv. Jeg kan kun give dem 5 stjerner, da jeg ikke rigtigt har noget negativt at sige.

Din vurdering

Yousee
Rated 4/5 based on 3 reviews
5 1