Viasat

Hjem » Viasat

Viasat TV pakker og anmeldelser

Produkt
Antal kanaler
Oprettelse
Pris/måned
Mindstepris
Bestil

Viasat Mellem
45
Fast kanalpakke
199,- 409,- 2653,- Gå til udbyder

Viasat Total
63
Fast kanalpakke
Første 2 måneder gratis
599,- 2396,- Gå til udbyder

Viasat Basis
22
Fast kanalpakke
199,- 299,- 1993,- Gå til udbyder

Der er noget over dem, der har et mål og et fokus. De virker meget ihærdige og troværdige. Samme billede kan man få af Viasat. De fokusere kun på TV-pakker. Alene det. Ikke andet og ikke mere.

Med dette fokus kan vi sætte større krav til kvaliteten – de har jo kun en service!

Viasat er enorme. Virksomheden bag er svensk og er på børsen. Viasat er ejet af MTG. En endnu større koncern, der også ejer alle TV3-kanalerne. Ud over denne indtægt, tjener Viasat også penge, når de sælger kanalerne til Stofa, Waoo og Yousse – og andre, der får lov at sælge TV3-kanalerne til os forbrugere. Endvidere har de selvfølgelig reklameindtægterne, som må være store, med alle de reklamer på TV3!

Ikke nok med det, så ejer Viasat også Viaplay!

Alt dette under samme tag. Det er næsten utroligt. Du får derfor langt flere muligheder. Viasat er meget åbne for, at ud kan få Viaplay med i handlen, når du bestiller en af deres tv-pakker.

Vi kan derfor godt slå fast, at Viasat har en sund virksomhed, der bør kunne give dig et godt produkt.

Viasat tv pakker

Se alle deres pakker øverst på denne side og find ud af hvad de enkelte pakker præcist indeholder, ved at besøge Viasats hjemmeside.

Viasat tv kanaler

Pt. har Viasat op til 64 kanaler at vælge mellem. Kig på deres hjemmeside og se hvad de enkelte pakker indeholder af kanaler.

Sport eller film? De har det hele

Fælles for alle pakkerne er deres størrelse. Viasat vil virkelig gerne have kunder, der elsker tv, film, sport og at ligge på langs. Så hvis du kan det, har du meget vel fundet den rette tv-udbyder her.

De helt gode kanaler, som mange elsker Viasat for, gemmer sig dog i den store pakke.

Kanaler som:
Viasat Premiere
Viasat Action
Viasat Family
Viasat Hits

Er helt unikke. De viser film, TV2 aldrig får råd til. Det kan være de nyeste, der gik i biografen for 6 mdr. siden og det kan være hitsene, du ikke kan finde på Netflix.

Hvis bare I tager biografen ca. hver anden måned, vil det betale sig, at få den store pakke! I kan lave jeres egen hjemmebiograf og blive filmeksperter uden lige!

Installationen er det hele værd

Viasat er lidt mere avanceret end så mange andre. De har endnu ikke forenklet deres installation. Udgangspunktet er altså hvor mange tv-bokse, du ønsker. Dem betaler du i øvrigt styk pris for. De er ikke inkluderet.

Derudover skal du have en parabol op på taget. Det sværeste her, er at komme derop. Du skal hvert fald ikke være højdeskræk!

Du kan se hele guiden her og få en idé om, hvad det hele kræver af dig.

Viasat anmeldelser

Din vurdering