Stofa

Hjem » Stofa

Stofa TV pakker og anmeldelser

Produkt
Antal kanaler
Oprettelse
Pris/måned
Mindstepris
Bestil

Stofa Lille
27
Mulighed for at tilkøbe / vælge kanaler
239,- 239,- Gå til udbyder

Stofa Mellem
40
Mulighed for at tilkøbe / vælge kanaler
404,- 404,- Gå til udbyder

Stofa Stor
61
Mulighed for at tilkøbe / vælge kanaler
569,- 569,- Gå til udbyder

stofaStofa har en historie, de færreste ved. For når man tænker på den ældste TV-udbydere, ville mange sige TDC. Det er også et godt bud, men du tager fejl. Stofa blev stiftet tilbage i 1959.

Stofa er en forkortelse for ”Store Fællesantenner”.

Timingen for stiftelse var god. Det var nemlig op gennem 60erne, 70erne og 80erne at folk fik tv’et ind i stuerne, som medførte at en masse antenneforeninger blev stiftet.

Den dag i dag har Stofa over 450.000 kunder. De mange kunder har tiltro til den solide tv-forbindelse. Og har senere hen også købt bredbånd.

Det vigtigste er miljøet

Stofa tager et ansvar. De ved hvordan udviklingen går. Flere og flere vil komme på nettet. Forbruget vil stige. Alt dette vil øge energiforbruget. Og der tager Stofa ansvar, på en måde, hvor de faktisk gør den forskel.

På deres hjemmeside kan du læse en lang tekst om, hvordan de har kølet deres datacentre ned. De bliver varme, når de kører på fuldt plus, og det øger energiforbruget endnu mere. Derfor udviklede de en løsning, så de kunne holde varmen nede og derfor også energiforbruget.

Unik service og teknik

Stofa går op i kundeservice, på den rigtige måde. Ikke på den falske måde, hvor man siger, man gør det, men i virkeligheden ikke har ressourcerne til det. Se bare på deres support. Den har åben fra 08 – 22.00 alle ugens 7 dage!

Det kan ske, at dit tv beklager sig, og du får problemer med det. Her kan du bare ringe til Stofa, så fortæller de, hvad du skal gøre.

Se tv, hvor du vil
Hver aften omkring kl 20.00 sker det uundgåelige i mange familier. Hvad skal vi se, spørger de. De ved det godt, men er uenige.

Kampen om fjernbetjeningen er ovre, hvis det står til Stofa.

De mener, vi skal se det, vi vil se. Så derfor har de lavet Stofa WebTV, hvor du kan se direkte fra computer, tablet eller smartphone.

I weekenden kan i nyde de mange film, som Stofa giver jer adgang til. De har de nyeste, men også de gamle film fra 90erne, med alle dine ynglings skuespillere. Alt det har de samlet ét sted: filmshoppen. Men de har mere at byde på. For Stofa samarbejder også med Viasat, den svenske gigant. Her får du unik adgang til filmarkivet på C-more. Ingen andre tv-udbydere kan prale af dét!

Og se TV, når du vil
Stress ikke dig selv over, at klokken nu er lidt i 9 og at din yndlingsserie begynder lige om lidt. Du når det alligevel ikke. Og det sker gang på gang, at man enten glemmer at slå om eller ikke når hjem i tide nok.

Dét problem kommer du aldrig ud for med Stofa.

Tag dig den tid, du har brug for. Læg dig i sofaen og slå benene op. Sæt kaffen over – du har tiden til det. Stofa sørger nemlig for, at du kan spole tilbage i programmerne. Så hvis du er gået glip af noget, kan du spole tilbage.

Stofa tv pakker

I vores oversigt øverst på denne side, kan du se de forskellige tv pakker fra Stofa. Klik videre ind til Stofas hjemmeside og se hvad den enkelte pakke præcist indeholder.

Stofa kanalliste

DR 1, TV2, TV3, ZULU, TV2 News, TV2 Sport, TV2 Fri, Stofa Kanalen, DK4, 3+, 3 Puls, TV3 Sport 1, Discovery, National Geographic, Animal Palanet, TLC, Nickelodeon, Disney, Canal 9, Eurosport 1, Eurosport 2, MTV, Comedy Central, Lokal TV, DR 2, DR 3, DR Ultra, Ramasjang, DR K, Folketings TV, ID, Viasat Explore, Viasat History, Playboy TV, Viasat Nature, Disney XD, NAT GEO WILD, TNT, TV2 Regional, CH1, Viasat Ultra HD, SVT 1, SVT 2, TV 4, NRK 1, NRK 2, Das Erste, ZDF, NDR, SAT 1, RTL, TV3 Sport 2

Stofa anmeldelser

Anmeldelser
Kristoffer Nielsen

God drift sikkerhed på tv pakkerne. Internetdelen har udfald af og til.

Din vurdering

Stofa
Rated 4/5 based on 1 reviews
5 1